Dubarenco a PIERDUT meciul decisiv! Moldova a RATAT calificarea in prima zona euro-africana din Cupa Davis



014 сентября 2014
 width=
Infrangere dureroasa pentru nationala Moldovei de tenis de camp. Selectionata noastra a pierdut cu 2 la 3 de la Danemarca, in finala Cupei Davis, si a ratat calificarea in prima zona euro-africana pentru al doilea an consecutiv.


Condusa cu 2 la 1 de Danemarca, dupa primele doua zile de joc, nationala Moldovei avea nevoie de doua succese astazi pentru a se califica pentru prima data in prima grupa euro-africana. Golul revenirii l-a dat Radu Albot. In primul meci cel mai bun tenisman din Moldova l-a intalnit pe numarul 1 al danezilor, Frederik Nielsen. Albot a inceput sigur partida si dupa mai multe game-uri in care s-a mers cap la cap a facut break-ul si a castigat primul set cu 7 la 5. Tenismenul nostru a jucat bine in continuare si nu a avut probleme in a-si adjudeca si celelalte doua seturi, dupa un scor identic de 6 la 3. Albot a facut astfel 2 la 2 la general.

 

Radu ALBOT, TENISMAN SELECTIONATA MOLDOVEI: “ Nu joc pre multe turnee pe aceasta suprafata, insa sunt bucuros ca am reusit sa ma adaptez. M-am antrenat o saptamana aici cu toata echipa si imi pare bine ca am putut sa aduc doua puncte. ”

 

In partida decisiva s-a intalnit Maxim Dubarenco si Martin Pedersen. Mai intai tenismanul nostru a castigat primul set cu 6 la 3, dupa care le-a cedat pe al doilea si al treilea, cu 6 la 7, si 4 la 6. Dubarenco, insa, s-a mobilizat si apoi a castigat setul 4, cu 6 la 3. Dramatismul a ajuns la cote maxime, echipa calificata urmand sa se decide dupa setul 5. Aici, insa, moldoveanul a cedat cu 5 la 7, ratand astfel sansa de a ajunge in prima zona euro-afircana.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: cupa davis, Maxim Dubarenco, radu albot,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑