Valencia - Espanyol 3-1. Gazdele au câștigat după o eroare mare de arbitraj



014 сентября 2014

 

**VIDEO** Valencia - Espanyol 3-1. Gazdele au câștigat după o eroare mare de arbitraj

Valencia strălucește în debutul sezonului din Spania! Liliecii au 7 puncte din 9 posibile, după ce au învins cu 3-1 pe Espanyol. În schimb, formația din Catalunia are mari probleme: a adunat un singur punct în 3 etape!

Valencia este neînvinsă după 3 runde în Primera Division. ÎN DIRECT la Digi Sport 1, "liliecii" s-au impus și în duelul cu Espanyol, după victoria obținută etapa trecută contra celor de la Malaga. Valenciei nu i-a fost însă ușor în duelul cu echipa lui Sergio Gonzalez.

Gazdele au deschis scorul în minutul 7 prin Piatti, după ce argentinianul a fructificat pasa lui Rodrigo.

În minutul 55, s-a petrecut cea mai controversată fază a confruntării: Sergio Garcia a trimis balonul în poartă, dar reușita echivalentă cu egalarea pentru Espanyol a fost anulată pentru un offside inexistent.

Imediat, Valencia a trecut pe lângă golul 2, dar Casilla a respins șutul lui Rodrigo. Gazdele au marcat, totuși, în minutul 63: Dani Parejo a trimis un balon imparabil.

Echipa lui Nuno a punctat pentru a 3-a oară peste alte 10 minute, însă de această dată Paco Alcacer s-a aflat la finalizare.

Tot ce a reușit până la final Espanyol a fost să reducă din diferență: Javi Fuego l-a faultat pe Sergio Garcia și tot căpitanul oaspeților a fost cel care a înscris din penalty în prelungiri.

Valencia s-a impus cu 3-1 în fața celor de la Espanyol și a obținut al doilea succes din actualul campionat.

Valencia CF: Diego Alves - Barragan, Vezo, Otamendi, Gaya - Parejo, Fuego - Rodrigo ('67 Feghouli), Gomes, Piatti ('82 Gil) - Alcacer ('88 Ibanez)

Antrenor: Nuno Espirito Santo

Espanyol: Casilla - Lopez, Colotto, Gonzalez, Arbilla - Abraham ('46 Vazquez), Sanchez ('80 Canas) - Stuani ('66 Caicedo), Sevilla, Montanes - Garcia

Antrenor: Sergio Soriano

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑