Paraschiv și Neaga, optimiști în privința Stelei! Meciul cu Aalborg e joi, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1



014 сентября 2014

 

**VIDEO** Paraschiv și Neaga, optimiști în privința Stelei! Meciul cu Aalborg e joi, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

Steaua se află în fața meciului cu Aalborg, primul din grupele UEFA Europa League în acest sezon. Partida se joacă joi, de la ora 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Danezii nu îi sperie pe campionii României, care vor juca fără spectatori, după sancțiunea primită de la UEFA din cauza comportamentului fanilor la meciul cu Ludogorets (DETALII AICI).

Adversarii roș-albaștrilor au câștigat cu 1-0 derby-ul cu FC Copenhaga (VIDEO și DETALII AICI), însă au reușit doar a doua victorie în șapte etape. Nici ceilalți rivali din grupa Stelei nu îl impresionează pe fostul căpitan din Ghencea, Sorin Paraschiv.

Steliștii vor juca pentru al 11-lea an la rând în grupele europene. Cu Paraschiv și Neaga pe teren, roș-albaștrii au obținut prima calificare din această serie excelentă, în sezonul 2004-2005, când au reușit să ajungă și în primăvara europeană. Cei doi au prefațat și această stagiune a "militarilor", 

"Nu va mai fi aceleași meciuri, atunci și noi eram o echipă închegată, o echipă puternică. Acum, după părerea mea, Steaua are o grupă ușoară, nici Dinamo Kiev nu mai este ceea ce a fost la acea vreme. O văd pe Steaua favorita grupei, mergând în primăvara europeană fără niciun fel de probleme.", a spus Sorin Paraschiv, într-un interviu EXCLUSIV acordat pentru Digi Sport.

"Cred că va fi benefic pentru Steaua, indiferent de ce jucător va marca. Steaua este o echipă care va merge mai departe din această grupa din UEL. Păcat că nu s-au calificat în UEFA Champions League, dar Steaua întotdeauna a făcut față cu brio în Europa.", a spus, la rândul lui, Adrian Neaga, acum antrenor la Urban Titu.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑