Dumitru Arhip a revenit la selectionata Moldovei de rugby dupa o pauza de 2 ani: Vrea sa-si impresioneze atat colegii cat si adversarii



014 ноября 2014

A venit la nationala si a impresionat cu noua infatisare. Dumitru Arhip a revenit din Tara Galilor, acolo unde joaca la clubul Ospreys si si-a dat gata colegii. El si-a lasat barba si acum arata ca un adevarat razboinic din filmele istorice.

 

A ratat meciul de debut cu Ucraina, pe care Moldova l-a castigat saptamana trecuta cu 29 la 15, dar a venit la derby-ul cu Polonia. Dumitru Arhip a revenit la nationala dupa o pauza de 2 ani si vrea sa impresioneze atat colegii cat si adversarii. Astazi la antrenamentul oficial, desi afara era frig, iar colegii purtau haine groase, rugbistul, venit din campionatul nordic s-a imbracat doar in sorti si tricou. 


In plus Dumitru Arhip si-a lasat si barba, pentru a speria orice adversar.


Gata de lupta de maine impotriva liderului grupei este si cel mai bun rugbist de anul trecut, Oleg Prepelita, care s-a refacut dupa o accidentare.

 

Desi cei doi au revenit, Moldova a pierdut si o piesa importanta pentru partida de maine cu Polonia. Unul dintre cei mai buni rugbisti, Vadim Cobalas, care evolueaza in campionatul Angliei, la echipa Sale Sharks va lipsi. 


Partida Moldova – Polonia se va desfasura maine la ora 13, pe stadionul Dinamo din capitala.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑