Rogerio Ceni a înscris golul 120 din carieră și a stabilit un nou record!



015 сентября 2014

 

**VIDEO** Rogerio Ceni a înscris golul 120 din carieră și a stabilit un nou record!

În derby-ul Braziliei, Sao Paulo s-a impus cu cu 2-0 în fața liderului Cruzeiro și s-a apropiat la doar patru puncte de adversara de duminică.

Cele două goluri au fost reușite de Rogerio Ceni (36 - penalty) și Alan Kardec (71). A fost al patrulea succes la rând pentru echipa la care evoluează Kaka și Pato.

Meciul a consemnat un nou record pentru Rogerio Ceni: legendarul portar de 41 de ani și jumătate a fost cel care a deschis scorul, ajungând la 5 goluri marcate în acest sezon.

Brazilianul este portarul cu cele mai multe goluri marcate din istoria fotbalului, iar duminică seara l-a reușit pe cel cu numărul 120.

Născut pe 22 ianuarie 1973, portarul mai are conctract cu Sao Paulo până în decembrie 2014 și a anunțat că nu mai vrea să își prelungească înțelegerea.

El se va retrage la finalul acestui an, însă cariera sa va fi plină de recorduri. Rogerio Ceni joacă din 1990 la Sao Paulo, echipă pentru care a disputat 1163 de partide, performanță cu care a devenit fotbalistul cu cele mai multe meciuri jucate pentru un club brazilian.

Vezi mai jos golul lui Rogerio Ceni:


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑