CSM Bucuresti - SCM Craiova 28-16. Gazdele ar putea pierde la "masa verde"



015 сентября 2014

 

**VIDEO** CSM Bucuresti - SCM Craiova 28-16. Gazdele ar putea pierde la

CSM București a făcut spectacol și în etapa a 4-a a Ligii Naționale. Handbalistele din capitală nu i-au dat nicio șansă Craiovei, într-un meci dominat de la un capăt la altul și adjudecat cu scorul de 28-16 de elevele lui Mette Klit și Jakob Vestergaard.

Oaspetele venite din Bănie au ținut ritmul doar în startul disputei și s-au văzut conduse la pauză cu 13-8. În actul secund, gazdele din sala Rapid s-au apărat perfect și, de la 17-12, scorul a devenit 25-12. CSM s-a impus în cele din urmă cu 28-16 și are victorii pe linie în competiția internă.

"E un pas înainte spre realizarea obiectivului nostru, chiar dacă n-a fost un meci chiar foarte bun.", a spus Mihaela Tivadar, la finalul meciului CSM Bucuresti - SCM Craiova 28-16.

Bucureștencele pot avea totuși probleme. Mette Klit, fără ecuson și contract de antrenor semnat cu Federația Română de Handbal, nu a fost lăsată să stea pe banca. Oficialii olteni s-au sesizat și cer câștigarea disputei la masa verde.

"Am făcut contestație, să vedem rezultatul după ce se judecă la Federație.", a spus și Aurelian Roșca, antrenorul lui SCM Craiova.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑