SUA - Serbia 129-92. Americanii au câștigat la pas finala și au devenit campioni mondiali



015 сентября 2014

 

**VIDEO** SUA - Serbia 129-92. Americanii au câștigat la pas finala și au devenit campioni mondiali

Americanii au facut o nouă demonstrație de forță în finala Campionatului Mondial, și au cucerit încă un trofeu, după cel din 2010.

După un parcurs perfect la turneul final, naționala Statelor Unite a avut emoții doar în primele minute ale partidei cu Serbia.

Conduși la diferența de 8 puncte, jucătorii de peste Ocean au replicat prin aruncări de la distanță. Primul sfert s-a încheiat 35-21 pentru Statele Unite, cu un procentaj incredibil la coșuri de trei puncte - 5 reușite din tot atâtea încercări.

Festivalul ofensiv a continuat până la pauza mare, unde s-a intrat cu avantaj consistent pentru americani, 67-41. Serbia a punctat și ea spectaculos, chiar în ultima secundă a primei reprize, prin Kalinic.

Partea secundă a fost la fel de frumoasă. Ambele echipe au renunțat total la apărare și jucătorii antrenați de Mike Krijevski au depășit recordul de puncte într-un meci, la această ediție a Mondialului.

Naționala Statelor Unite s-a impus cu 129-92, iar cel mai bun marcator al partidei a fost Irving, cu 26 de puncte, urmat de Harden cu 23.

Americanii au cucerit astfel cel de-al 5-lea trofeu suprem din istorie, după cele din 1954, 1986, 1994 și 2010. Este însă pentru prima dată când reușesc să lege două succese.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑