Rusescu a rămas impresionat de ce a găsit în Ghencea: "Steaua e poate și mai bună decât în 2013!"



015 сентября 2014

 

Raul Rusescu este foarte plăcut surprins de ce a găsit la Steaua, unde Sevilla l-a împrumutat până în 2015.

Golgheterul campionatului în sezonul 2012/2013 poate face un atac letal cu golgheterul la zi din liga 1. Claudiu Keşeru are deja 9 goluri în 7 etape.

"Steaua este la fel, poate mai bună decât când am plecat, pentru că jucătorii sunt de calitate. Ei fac diferența, s-a văzut și la meciul cu Gaz Metan.

Mă bucur pentru Keșeru! Este într-o formă foarte bună, ajută echipa să câștige, e un lucru bun. Eu sper ca evoluțiile mele să fie de calitate.", a declarat Raul Rusescu.

Atancantul de 26 de ani are soluţia perfectă pentru ca fanii Stelei să revină la sentimente mai bune faţă de echipă - o victorie cu Aalborg în primul meci din grupele Europa League. Partida poate fi urmărita la Digi Sport, joi 18 septembrie, de la ora 22.00.

"Avem nevoie tot timpul să fie alături de noi, să ne încurajeze, să fie prezenți la stadion. Noi avem nevoie de ei, ei de noi și lucrurile trebuie să intre pe făgașul normal.", este de părere jucătorul Stelei.

Rusescu a făcut și o scurtă caracterizare a partidei cu Aalborg și a vorbit despre grupa din UEFA Europa League:

"Este foarte important pentru noi să începem cu o victorie! E primul meci, vom juca pe Arena Națională fără spectatori, va fi un sentiment urât, dar asta e viața. Este o grupă din care ne putem calfica, sperăm să o facem.", a conchis Raul.

Partida Steaua - Aalborg se va disputa joi, 18 septembrie, de la ora 22:05, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Fazele video vor fi ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑