Fantezia lui Menez! Francezul a punctat superb, cu călcâiul, după o eroare a apărării parmegiane



015 сентября 2014

 

**VIDEO** Fantezia lui Menez! Francezul a punctat superb, cu călcâiul, după o eroare a apărării parmegiane

Francezul Jeremy Menez a reușit o dublă în cel mai nebun meci al etapei în Serie A, Parma - AC Milan 4-5 (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI), iar golul prin care practic a adus victoria rossonerilor a fost unul de toată frumusețea.

Primul gol al șeptarilor oaspeților de duminică seară a fost marcat dintr-un penalty pe care tot el l-a obținut, în duel cu Lucarelli (45). În minutul 79, francezul venit liber de contract de la Paris Saint-Germain a marcat cel mai frumos gol al meciului cu cele mai multe reușite din acest weekend.

A profitat de o neînțelegere între fundașul dreapta Ristovski, fundașul central Lucarelli și portarul Mirante. A dat mingea pe lângă acesta din urmă și a finalizat splendid, cu o reluare cu câlcâiul, mingea luând o traiectorie perfectă și ocolind plonjonul disperat al goalkeeper-ului.

3 goluri în două meciuri are Jeremy Menez la AC Milan, după ce a punctat și în prima etapă a sezonului, tot din penalty, în meciul câștigat cu 3-1 contra lui Lazio Roma (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI).

100% este procentajul de victorii al lui Filippo Inzaghi ca antrenor în Serie A, după două etape.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑