Speranţa Cahul riscă să fie depunctată de federaţia de fotbal



016 апреля 2014

 

10.04.2014 19:02

Speranţa Cahul riscă să fie depunctată de federaţia de fotbal. Asta deoarece nu a achitat restantele salariale câtre patru jucători în termenul stabilit de federaţie. Luni urmează să se decidă ce sanctiuni vor fi dictate pentru codaşa Diviziei Naţionale.

Federaţia de fotbal a obligat echipa Speranta Cahul să achite restantele salariale câtre patru jucători până pe dată de 8 aprilie. Speranta nu s-a conformat, iar, luni, cel mai probabil va fi depunctata. Fostul jucător al formaţiei Speranţa, Eugen Gorceac a încercat astăzi sa-l sune pe preşedintele clubului, Ivan Dragni, însă acesta nu a răspuns la telefon. Speranţa trebuia să-i plătească lui Gorceac până marţi 9400 de lei.

Speranţa are datorii de circă 64 de mii de lei faţă de patru fotbalişti. Cea mare sumă, în jur de 30 de mii de lei, are de primit Vasile Carauş. În cadrul şedintei de astăzi a Comitetului de Competitii, formaţia Milsami Orhei a fost amendată cu sapte mii de lei, deoarece nu a asigurat securitatea jucătorilor şi a oficialilor în timpul partidei cu Veris, care a avut loc luni.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑