Presa din Europa: Cristiano Ronaldo ar putea rata finala Cupei Spaniei



016 апреля 2014

 

Cristiano Ronaldo va rata finala Cupei Spaniei, cu Barcelona. Cel puţin aşa a anunţat presa din Europa. "Real este la fel de puternică şi fără Ronaldo" - a declarat Andres Iniesta cu o zi înaintea meciului în care Barca îşi va juca şansa de a câştiga măcar un trofeu în acest sezon. 

Cea mai bună veste pentru Barcelona înaintea finalei Cupei cu Real este faptul că vedeta madrilenilor şi câştigătorul Balonului de Aur, Cristiano Ronaldo ar putea să nu joace din cauza unei accidentări la şold.

Pentru Barcelona, această finală poate reprezentă o şansă de a câştiga măcar un trofeu în acest sezon. Echipa lui Tata Martino a fost eliminată din Liga Campionilor şi are şanse mari să rateze titlul în La Liga.

"Echipa lor va rămâne la fel de puternică, indiferent dacă va juca Ronaldo sau nu. Ştim foarte bine ce potenţial are Realul. Dacă Cristiano nu va juca, în teren va ieşi un alt jucător de nivel foarte înalt", consideră Andres Iniesta, jucător Barcelona.

Iar antrenorul Barcelonei, Gerardo Martino, declară că: "Este vorba despre un trofeu care se va pune în joc, finala Cupei Spaniei, meci în care vom juca contra marei rivale. Cu siguranţă, este un meci foarte important. Oricum, câştigarea acestui trofeu nu poate fi o consolare pentru ratarea celorlalte două".

Finala Cupei Spaniei, dintre FC Barcelona şi Real Madrid se va juca în această seară, pe stadionul Mestalla, din Valencia. Acesta va fi şi ultimul El Clasico din acest sezon.  

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑