NBA: Indiana Pacers a câştigat Conferinţa de Est în acest sezon al Ligii Nord-Americane de baschet



016 апреля 2014

 

Indiana Pacers a devenit câştigătoarea Conferinţei de Est în acest sezon al Ligii Nord-Americane de baschet. Echipa din Indianapolis şi-a asigurat prima poziţie în Est, după ce campioana în exerciţiu din NBA, Miami Heat a pierdut în penultima etapă a sezonului regulat meciul cu Washington Wizards.

Miami Heat a ratat şansa de a termina pe primul loc Conferinţa de Est, după ce a pierdut partida cu Washington Wizards, scor 93-114. Astfel, campioană în Est a devenit formaţia Indiana Pacers. Miami Heat a jucat în acest meci fără LeBron James. A fost pentru al patrulea an consecutiv în care James nu joacă cel puţin unul din ultimele două meciuri din sezonul regulat.

Miami Heat şi Washington Wizards s-ar putea reîntâlni în play-off încă din prima rundă. Pentru ca acest lucru să se întâmple, Wizards trebuie să piardă ultimul meci din acest sezon, contra lui Boston Celtics, iar Charlotte Bobcats să câştige duelul cu Chicago Bulls. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, atunci campioana Miami Heat, care a suferit patru înfrângeri în ultimele cinci partide, va evolua împotriva formaţiei Bobcats în prima rundă a play-off-ului.

Memphis Grizzlies a învins formaţia Phoenix Suns cu 97-91 şi a devenit ultima echipă calificată în play-off-ul din NBA. În alte meciuri din penultima etapă a sezonului regulat din Liga Nord-Americană de baschet, Philadelphia 76ers a învins Boston Celtics cu scorul de 113-108, New Orleans Pelicans s-a impus în faţa formaţiei Oklahoma City Thunder cu 101-89, iar Utah Jazz a pierdut partida cu Los Angeles Lakers, scor 104-119.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑