A fost întocmit topul celor mai mari salarii din sportul profesionist! AFLĂ care este cea mai bine plătită echipă



016 апреля 2014

 

Manchester City oferă cele mai mari salarii din sportul profesionist! La această concluzie au ajuns americanii, care au întocmit topul celor mai mari salarii la echipele de club din mai multe genuri de sport. În Top 10 se mai regăsesc formaţiile de fotbal Real Madrid, FC Barcelona, Bayern Munchen, Manchester United şi Chelsea, dar şi echipe din NBA şi din Liga Nord-amercană de baseball

Publicaţia americană ESPN a anunţat că Manchester City a depăşit media mai multor formaţii cu nume din sportul mondial, dar şi din sporturile cu tradiţii din America de Nord.

Jucătorii lui City încasează fiecare în medie, pe an, aproximativ 6,5 milioane de euro. Podiumul este completat de două echipe din campionatul american de baseball, New York Yankees şi Los Angeles Dodgers. În top cinci se mai regăsesc super-cluburile spaniole Real Madrid şi Barcelona.

Pe locul şase se află formaţia din NBA, Brooklyn Nets, aceasta fiind şi cea mai bine plătită echipă de baschet. În top 10 au mai intrat echipele de fotbal Bayern Munchen, Manchester United, Chelsea şi o altă echipă de baschet, Chicago Bulls. 

Specialiştii de peste ocean au anunţat că NBA e cea mai bine plătită ligă, fiecare din cei 441 de jucători încasând în medie în jur de 3,6 milioane de euro, iar în fotbal cea mai bine plătită ligă este cea din Anglia, unde jucătorii au un venit mediu de 2,75 milioane euro. Pentru a alcătui clasamentul, americanii au studiat situaţia financiară la 294 de echipe din şapte sporturi, printre care fotbal, baschet, hochei, baseball şi cricket. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑