Trofeul Cupei Mondiale, a ajuns şi în SUA! Cupa a fost prezentată de John Kerry şi Joe Biden



016 апреля 2014

 

Cel mai râvnit trofeu din fotbal, cel al Cupei Mondiale, a ajuns şi în Statele Unite ale Americii! Trofeul se va afla la Washington timp de câteva zile şi va putea fi văzut nu doar de oamenii din fotbal, oficialii ţării, dar şi de suporteri. 

Trofeul Cupei Mondiale a fost prezentat la Washington de Secretarul de Stat al SUA, John Kerry şi vicepreşedintele Joe Biden.

"Avem un Super Bowl al nostru, avem şi Liga Nord-Americană de baschet, dar nu este nimic mai frumos ca o competiţie cum e Campionatul Mondial. Turneul final adună mai multe naţiuni şi îţi dă un sentiment de entuziasm", a declarat vicepreşedintele SUA, Joe Biden.

Selecţionata Statelor Unite va participa la Mondialul din Brazilia, fiind într-o grupă cu Germania, Portugalia şi Ghana.

Cupa va ajunge la destinaţia finală, Brazilia, la începutul verii. Acest turneu de prezentare a trofeului a intrat deja în istoria fotbalului ca fiind cel mai lung, parcurgând o distanţă totală de 150 mii de kilometri. Campionatul Mondial se va disputa în perioada 12 iunie - 13 iulie

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑