Curtea Internaţională de Apel a FIA a menţinut excluderea lui Daniel Ricciardo din Marele Premiu al Australiei



016 апреля 2014

 

Echipa Red Bull Racing a pierdut apelul făcut la Federaţia Internaţională de Automobilism referitor la Daniel Ricciardo. Conform deciziei Curţii Internaţionale de apel, pilotul va rămâne exclus din Marele Premiu al Australiei. 

Curtea Internaţională de Apel a Federaţiei Internaţionale de Automobilism a respins apelul echipei Red Bull Racing referitor la excluderea lui Daniel Ricciardo din Marele Premiu al Australiei.

Curtea Internaţională a decis să menţină decizia numărul 56 a comisarilor, prin care aceştia au exclus monopostul Red Bull Racing cu numărul 3 din clasamentul Marelui Premiu al Australiei. Decizia completă va fi disponibilă pe site-ul Federaţiei Internaţionale până la sfârşitul săptămânii. 

Comisarii de cursă de la Melbourne l-au exclus pe Ricciardo pentru depăşirea debitului maxim de 100 de kilograme pe oră pentru curgerea carburantului în rezervor, conform unor date telemetrice obţinute de forul internaţional în timpul cursei.

Într-un comunicat al Federaţiei Internaţionale se anunţă că echipa Red Bull Racing a refuzat să respecte solicitarea comisarilor de a reduce debitul şi, în plus, a utilizat propriul instrument de măsură în locul senzorului omologat de FIA. În schimb, cei de la Mercedes au cerut în sala de judecată o pedeapsă mai aspră, pentru ca rivalii de la Red Bull să nu mai fie tentaţi să repete această strategie.  

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑