Dortmund e în finala Cupei Germaniei! Robert Lewandowski, la golul 100



016 апреля 2014

**VIDEO** Dortmund e în finala Cupei Germaniei! Robert Lewandowski, la golul 100

Borussia Dortmund și-a continuat forma excelentă și a mai bifat încă o victorie importantă, după cele obținute săptămâna trecută cu Real (2-0 VIDEO AICI) și Bayern (3-0 DETALII AICI), în UEFA Champions League, respectiv Bundesliga.

Echipa lui Jurgen Klopp, încurajată de peste 80.000 de oameni, a învins-o pe Wolfsburg, scor 2-0, în semifinalele Cupei Germaniei, după golurile marcate de Mkhitaryan și Lewandowski.

Armeanul și-a revenit pe finalul unui sezon în care nu a convins și a înscris în al doilea meci consecutiv pentru Borussia, după reușita de la Munchen. Mkhitaryan a deschis scorul în minutul 12, cu o execuție plasată din afara careului.

></p><p>Reus a oferit assist-ul pentru Mkhitaryan, însă a contribuit și la golul al doilea, din minutul 43. <strong>Lewandowski</strong> a finalizat din careu o acțiune superbă, fără speranțe pentru Grun, tot din pasa mijlocașului Borussiei. Polonezul a ajuns la <span style=reușita cu numărul 100 pentru Dortmund, atacantul arătând și tricoul pe care l-a pregătit special pentru a sărbători această performanță.

În repriza a doua, Wolfsburg a evoluat mai bine, dar gazdele și-au menținut avantajul de două goluri, într-un meci în care Klopp a jucat cu un singur închizător, Sebastian Kehl.

Nuri Șahin a fost ținut tot meciul pe bancă, iar sârbul Jojic a intrat din nou ca titular, după ce a jucat excelent cu Real și a fost apoi folosit doar 14 minute, împotriva lui Bayern.

În finala Cupei, Dortmund o va întâlni cel mai probabil pe Bayern, Lewandowski având șansa să joace ultimul meci pentru Borussia tocmai împotriva echipei pentru care va evolua din sezonul viitor.

></p><p>Campioana Germaniei are șanse foarte mari să joace finala de la Berlin. Miercuri seara, <strong>Bayern</strong> o va primi la Munchen pe <strong>Kaiserslautern</strong>, revelația competiției fiind pe locul 4 în Zweite Bundesliga, cu șanse foarte mici să prindă un loc de baraj.</p><p><strong>Dortmund: Weidenfeller - Piszczek, Sokratis, Hummels, Durm - Kehl - Mkhitaryan ('72 Kirch), Jojic, Reus ('90+3 Schieber), Grosskreutz - Lewandowski ('85 Aubameyang)</strong></p><p><strong>Antrenor: Jurgen Klopp</strong></p><p><strong>Wolfsburg: Grun - Trasch, Naldo, Knoche, Schafer - Gustavo, Malanda ('83 Caligiuri) - De Bruyne, Arnold ('63 Vieirinha), Perisic - Olic</strong></p><p><strong>Antrenor: Dieter Hecking</strong></p><p><a href=VIDEO Dortmund - Wolfsburg 2-0

></strong></p><p> </p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑