Rennes s-a calificat în finala Cupei Franței și fanii au invadat terenul după meci



016 апреля 2014

 

Rennes s-a calificat în finala Cupei Franţei, după ce a trecut în penultimul act de Angers și speră să cucerească prețiosul trofeu după o așteptare de 43 de ani.

Echipa din Liga a doua a început mai bine meciul şi a deschis scorul după reuşita lui Yattara.

Rennes a trecut repede peste şoc şi a întors rezultatul până la pauză. Toivonen a primit un cadou din partea lui Jeremy Henin şi a restabilit egalitatea. Grosicki a făcut 2-1 în minutul 36, după ce s-a distrat cu apărarea lui Angers.

În startul reprizei secunde, Makoun a punctat şi el, din pasa lui Ducuree. Diferenţa putea fi şi mai mare, dar Toivonen n-a reuşit să trimită mingea în poartă.

Angers a mai punctat o dată, din penalty, prin acelaşi Yattara, dar n-a mai avut forţa să egaleze.

Învingatoare cu 3-2, Rennes a ajuns în ultimul act al Cupei Franţei, competiţie pe care a câştigat-o în două rânduri, ultima dată în 1971. La final, fanii gazdelor au invadat terenul pentru a sărbători alături de favoriți.

În finală, Rennes o va întâlni pe AS Monaco sau Guingamp. Cele două echipe joacă în această seară, de la ora 22.00, pe Digi Sport 3.

Echipele: 

Rennes: Costil - Danze (45 Moreira), Boye, Kana-Biyik, M'Bengue - Doucoure, Konradsen, Makoun - Grosicki (71 Ntep), Toivonen (81 Armand), Alessandrini

Angers: Malicki - Manceau, Konate, Henin, Bouka Moutou - Eudeline (73 Boufal), Auriac, Thomas, Ben Othman (26 Gamboa) - Ayari (25 Socrier), Yattara

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑