Barcelona și Real au câștigat în Euroligă, reușind același număr de puncte



016 апреля 2014

 

**VIDEO** Barcelona și Real au câștigat în Euroligă, reușind același număr de puncte

Cele mai bune echipe din Spania nu au avut probleme în primele meciuri din play-off-ul Euroligii la baschet masculin.

Barcelona a trecut cu 88-61 de Galatasaray, iar Real Madrid – Olympiacos s-a încheiat 88-71, astfel că ambele au înscris același număr de puncte.

Barcelona a câştigat primul meci din play-off-ul Euroligii, cu Galatasaray. Turcii au avut un debut bun şi şi-au trecut în cont primul sfert, 21-14. Fără victorie în faţa catalanilor de-a lungul istoriei, oaspeţii au început declinul în sfertul secund.

Problemele au apărut chiar înainte de pauza mare. Accidentarea celui mai bun marcator al turcilor, Carlos Arroyo s-a făcut simţită.

Reprezentanţii Semilunei au pierdut la diferenţe mari ultimele două sferturi şi s-a văzut învinşi, cu 88-61, Meciul doi se va juca tot în Spania, joi, de la ora 22:00, în direct la Digi Sport 3.

Şi ceilalţi granzi ai ibericilor s-au impus în prima confruntare din play-off. Într-o reeditare a finalei de sezonul trecut, Real Madrid a primit vizita grecilor de la Olympiacos. Echipa blanco şi-a asigurat în mare parte victoria încă din primul sfert, trecut în cont cu 27-12.

Chiar dacă vedeta alb-roşiilor, Spanoulis, a mai redus din avantaj, succesul Realului nu a putut fi evitat. Rudy Fernandez, cu un total de 20 de puncte, a fost cel mai bun marcator al confruntării, iar gazdele au ieşit victorioase, cu 88-71.

În Final Four se califică echipa care ajunge prima la trei succese, iar un nou meci între Real Madrid şi Olympiacos va avea loc joi, în direct la Digi Sport 3, de la ora 20:00.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑