Victorie a lui Djokovic în 45 de minute! Rezultatele zilei de la Monte Carlo 



016 апреля 2014

 

**VIDEO** Victorie a lui Djokovic în 45 de minute! Rezultatele zilei de la Monte Carlo 

Debut fericit pentru Novak Djokovic în ediţia de acest an a turneului Masters de la Monte Carlo. Campionul en-titre a trecut în două seturi de Albert Montanes, în doar 45 de minute, scor 6-1, 6-0.

Sârbul încearcă să își apere titlul cucerit anul trecut și a pornit ca din pușcă la prezenta ediție. Statistica arată o dominație totală, uluitor fiind raportul loviturilor direct câștigătoare: 27-1 în favoarea lui Nole. 

Mai jos statistica meciului Djokovic - Montanes

></p><p>În prima partidă a zilei  transmisă în direct la Digi Sport 2, <strong>Mikhail Youzhny</strong>, al 13-lea favorit, a fost eliminat de italianul <strong>Andreas Seppi</strong>. 6-3, 7-6 a fost pentru italian.</p><p>Rusul, care nu mai jucase din cauza unei accidentări de la sfârşitul lunii februarie, va veni la Bucureşti, să participe la Tiriac-Năstase Trophy, unde a fost desemnat cap de serie numărul 2. </p><p><strong>Jo Wilfried Tsonga</strong> nu și-a întrerupt obiceiul și a câștigat primul meci de la Monte Carlo. Francezul nu a fost învins niciodată în partida sa de debut, iar anul trecut a ajuns până în semifinale.</p><p>Cotat cu şansa a 9-a la câştigarea trofeului, Tsonga nu a avut un meci uşor în faţa lui <strong>Philipp Kohlschreiber</strong> - el s-a impus după aproape două ore, cu 6-4, 1-6, 6-4.</p><p>O victorie facilă a bifat și <strong>David Ferrer</strong> - favoritul numărul 6 a trecut, după o oră şi cinci minute, de Jeremy Chardy. Ibericul a câştigat cu 6-3 și 6-0, însă în turul următor va avea o misiune mai grea - îl va întâlni pe <strong>Grigor Dimitrov</strong>, principalul favorit al întrecerii de săptămâna viitoare de la BRD Năstase - Țiriac Trophy, în cazul în care bulgarul va trece de spaniolul <strong>Albert Ramos</strong>.</p><p>Succese au bifat marți și <strong>Tomas Berdych</strong>, în fața lui <strong>Dmitry Tursunov, </strong>dar și francezii<strong> Julien Benneteau, Gael Monfils</strong> și <strong>Michael Llodra.</strong></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑