Gică Craioveanu este îngrijorat: "Dacă nu câștigă cu Levante, Getafe mai are șanse foarte mici"



016 апреля 2014

 

**VIDEO** Gică Craioveanu este îngrijorat:

Getafe este doar pe locul 18 în Primera Division, iar șansele echipei lui Cosmin Contra da e evita retrogradarea sunt tot mai mici. Gică Craioveanu este alături de fostul antrenor al Petrolului, însă spune că este vital pentru madrileni să o învingă pe Levante, în următoarea etapă din Spania.

"Dacă nu câștigă la Levante, mai au foarte mici șanse cei de la Getafe. Nu le ajunge nici egalul. Urmează Sevilla, Malaga și se vor duce pe Camp Nou, e aproape imposibil să câștigi acolo. Chiar dacă Barcelona nu va mai avea șanse la titlu, nu își permite luxul să nu câștige pe teren propriu. Pe plan defensiv, Getafe a jucat bine cu Atletico, la fel pe plan tactic, dar ei au avut foarte puține ocazii de gol și doar la faze fixe", a spus Craioveanu, ÎN DIRECT la emisiunea Fotbal European, de pe Digi Sport 1.

Levante - Getafe este ÎN DIRECT la Digi Sport 3, sâmbătă, ora 19:00. Fazele video sunt pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Fostul internațional român a vorbit și despre lupta pentru titlu din Primera Division, care se dă între Barcelona, Real Madrid și Atletico Madrid.

"Atletico e cea mai mare favorită la titlu, e foarte dificil să se împiedice undeva, poate la Levante, pentru că e o echipă pe stilul lor, arțăgoasă, dar la Valencia nu cred, pentru că ei vor să joace finala Europa League. Levante are o mică șansă de a termina pe locul 7, vin primele, mai există valize și prin Spania. Nu este legal, dar se întâmplă", a mai afirmat Craioveanu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑