Prunea se bucură de ajutorul lui Mihalcea: "Unirea va juca până la capăt!"



016 апреля 2014

 

**VIDEO** Prunea se bucură de ajutorul lui Mihalcea:

Foști colegi la Dinamo, Florin Prunea și Adrian Mihalcea se duelează în play-off-ul ligii secunde, iar CSMS Iași, echipa la care fostul portar "tricolor" este președinte, are prima șansă la promovare.

Slobozia lui Mihalcea este pe 2, dar nu poate ajunge în primul eșalon, deoarece Unirea nu și-a depus dosarul de licențiere pentru Liga 1.

Cu toate acestea, deși Unirea Slobozia nu are o miză concretă în play-off, Prunea este sigur că echipa de pe locul 2 își va face datoria în meciurile cu Rapid sau FC Clinceni, celelalte contracandidate la promovare. În cazul în care Slobozia va încurca aceste echipe, misiunea Iașiului va fi ușurată considerabil.

Totuși, Prunea a criticat încă o dată sistemul play-off din L2: "E un sistem falimentar din toate punctele de vedere, eram convins că se va ajunge la discuții. Noi ne-am respectat blazonul, indiferent ce echipă am întâlnit, am câștigat absolut toate jocurile pe teren. Se spunea că Iașiul va pierde la Buzău, pentru că ei dacă ne băteau pe noi erau în play-off. Noi am stat departe de aceste lucruri. E clar că e un sistem falimentar și trebuie regândit.

Problema licenței...eu nu pot să arăt cu degetul nici spre Slobozia, nici spre Clinceni. Așa cum îl știu pe Mihalcea, coleg d-al meu de echipă, va juca până la capăt! Cine vine în ziua de azi trebuie să fie inconștient, să-i spună jucătorului 'Dă-te la o parte și pierzi!'".

Florin Prunea a continuat apoi războiul declarațiilor cu cei de la Rapid, în condițiile în care CSMS Iași a luat 4 puncte în "dubla" din sezonul regulat și Lăcătuș așteaptă rezultate asemănătoare și în play-off:

"Cei de la Rapid au luat foc degeaba. Înainte de meciul direct de pe Giulești, antrenorul Rapidului, domnul Viorel Modlovan, a spus că Iașiul a jucat numai amicale. Eu cred că a simțit pe propria piele că Iașiul nu a jucat numai amicale. Cred că scorul de 2-0 de pe Giulești e un scor care nu a reflectat realitatea, am dominat jocul și trebuia să câștigăm mai clar.

Îmi pare rău că s-a ajuns la această polemică, pentru că eu apreciez tot ceea ce înseamnă Rapidul și de câte ori am avut ocazia am luat apărarea Rapidului, o echipă care trece prin momente grele. Eu n-am făcut decât să răspund unor afirmații".

Actul secund al luptei pentru promovarea în Liga 1 începe în Vinerea Mare. Urmează câte 10 etape "de foc" în fiecare dintre cele două serii ale eșalonului secund. Pe 18 aprilie este programată prima rundă a play-off-ului pentru accederea pe prima scenă (DETALII).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑