Gică Hagi, înainte de finala Cupei Spaniei: "Ronaldo e determinant, dar Bale poate fi protagonist"



016 апреля 2014

 

**VIDEO** Gică Hagi, înainte de finala Cupei Spaniei:

Real Madrid și Barcelona promit un nou meci mare, de data aceasta în finala Cupei Spaniei, de miercuri, transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 22:30, cu faze video în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Deși Real pare într-o formă mai bună, Gică Hagi anticipează un derby echilibrat, în care starul Cristiano Ronaldo poate să fie înlocuit cu succes de galezul Bale.

"Real e în vână, joacă mai bine chiar și fără cel mai important jucător, marchează multe goluri, dar nu-i departe ultimul meci de la Madrid, în care Barcelona a demonstrat că poate să producă un fotbal perfect, cel pe care l-a avut în anii trecuți.

Ronaldo este un jucător determinant, imprevizibil, care poate să schimbe soarta unui meci. Ne doream cu toții să-l vedem, dar acum poate să fie Bale protagonist. Dacă lipsește Messi, se remarcă Pedro sau Neymar, sunt cluburi mari aici", a spus Hagi, ÎN DIRECT la Digi Sport Special.

Fost jucător al catalanilor, Hagi crede că Barcelona a ajuns la o anumită uzură, iar problemele cele mai mari sunt acum în defensivă.

"Fiecare echipă mare are un ciclu de cinci ani cu rezultate bune, dar apoi adversarii te învață, îți cunosc stilul de joc. Totuși, cred că va fi un meci deschis, între Barca și Madrid nu este o favorită, mai ales că va fi o finală de Cupă. Barcelona nu s-a întărit în apărare, a fost o greșeală pentru ei.

Ni s-a întâmplat și nouă, pe vremea noastră, în acea finală din 1989, iar la sfârșit a venit uzura și Milan ne-a distrus în Champions League. Faza de atac la Barcelona începe de la portar, iar apoi cu fundașul, ei au un joc cu foarte multe pase, nu unul direct", a mai declarat finanțatorul Viitorului.

></p><p>Gică Hagi nu are o favorită înaintea marelui meci de miercuri. El a vorbit și despre lupta pentru titlu din Spania.</p><p><em><strong>

Jurgen Klopp ar putea să ajungă la FC Barcelona, el fiind considerat o variantă foarte bună pentru înlocuirea lui Gerardo Martino. Germanul, care a ajuns cu Borussia în finala UEFA Champions League de anul trecut, este lăudat de fostul mare internațional român.

"Klopp este un antrenor foarte bun, cu personalitate, tânăr, a construit un proiect, a format o echipă care a crescut de la an la an și s-a bătut cu granzii Europei. Ei au o bază de date despre toți antrenorii care pot pregăti echipa, vom vedea, sunt secretele lor".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑