Contra vrea jucători de la Petrolul: "Mă interesează oricine, mai ales dacă sunt liberi de contract"



016 декабря 2014

 

**VIDEO** Contra vrea jucători de la Petrolul:

Antrenorul lui Getafe, Cosmin Contra, a recunoscut că este interesat de orice jucător de la Petrolul, mai ales dacă aceştia vor putea fi aduşi gratis, la finalul actualelor înţelegeri pe care le au cu gruparea prahoveană.

"Orice jucător de la Petrolul mă interesează şi dacă sunt liberi de contract cu atât mai mult. La vară vom vedea. Dacă voi mai fi aici şi dacă vom evita retrogradarea, sigur voi avea un cuvânt de spus la câteva transferuri. Mai multe echipe din Primera trec prin momente dificile din punct de vedere financiar şi toată lumea vrea jucători liberi de contract şi care pot veni pe bani mai puţini", a declarat Contra, la emisiunea "Fotbal Club".

În acelaşi timp, fostul tehnician al ploieştenilor consideră că Petrolul poate rămâne o contracandidată serioasă pentru Steaua, dacă va reuşi să păstreze actualul nucleu de jucători.

"Dacă se menţine acest lot de jucători, cred că Petrolul va fi acolo, între primele trei echipe, poate chiar primele două. E sigur acest lucru. Ca stabilitate la nivelul băncii nu pot să-mi dau cu părerea, pentru că nu ştiu ce s-a întâmplat acolo. Patronul are probleme, iar acestea se răsfrâng asupra echipei", a spus "Guriţă".

După plecarea lui Gheorghe Mulţescu de la echipă, principalul favorit pentru a-l înlocui este Flavius Stoican, rămas fără angajament de când s-a despărţit de Dinamo. Contra crede că aducerea fostului antrenor din Ştefan cel Mare este decizie bună.

"Stoican este un antrenor bun, un antrenor care a făcut treabă bună la Dinamo şi care e mai apropiat de vârstă de jucători decât mine. Probabil că jucătorii îşi vor recupera plăcerea de a juca fotbal şi dacă se vor rezolva problemele financiare, atunci Petrolul va rămâne sigur o contracandidată pentru Steaua", consideră fostul fundaş dreapta al echipei naţionale.

"Suporterii trebuie să fie alături de echipă, mai ales acum, în momentele grele, pentru că jucătorii au nevoie de acest sprijin", a conchis Contra.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑