Două formații din Serie A caută fundaș stânga și le-a fost propus Latovlevici: “Poate-i fac o surpriză!”



016 декабря 2014

 

**VIDEO** Două formații din Serie A caută fundaș stânga și le-a fost propus Latovlevici: “Poate-i fac o surpriză!”

Unul dintre jucătorii campioanei care își termină contractul în vara anului viitor și ar putea pleca atunci gratis este Iasmin Latovlevici. Impresarul acestuia, Florin Iacob, spune că jucătorul a fost propus în Serie A, acolo unde două formații caută fundaș stânga.

În direct la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, Iacob a vorbit despre situația jucătorului la Steaua, acolo unde și-a pierdut postul de titular în această toamnă și de unde mai poate pleca în avantajul clubului doar în ianuarie: “Nu se discută nimic. Încercăm să găsim soluții care să fie bune pentru club în primul rând, apoi și pentru el. Categoric, dacă e o ofertă care să mulțumească clubul și pe el, ar fi preferabil să plece. Dacă nu, își continuă contractul până în vară la Steaua. Deocamdată nu s-a propus prelungirea, dar din câte am înțeles vor fi discuții și cu el.”

Iacob crede că Steaua a cerut o sumă prea mare la începutul sezonului, când Dinamo Zagreb a vrut să-l transfere pe Latovlevici, dar după discuția cu șefii din Ghencea clubul croat a renunțat reununțat: “A fost interes clar din partea celor de la Dinamo Zagreb. Cluburile au discutat între ele. Nu știu cât au cerut cei de la Steaua. Nu i-a convenit lui Iasmin că a picat transferul, dar a trecut peste.”

În fine, Iacob spune că e posibil totuși un transfer în această iarnă pentru fundașul stânga stelist: “A avut un sfârșit de sezon slab, poate cel mai slab din cariera lui. Eu știu de două echipe din Italia, din Serie A, care vor fundaș stânga și l-am propus. Și dacă-i interesează, i-am îndemnat să se adreseze clubului. Poate-i fac o surpriză, cum i-am făcut când a venit la Steaua. Atunci a venit din postura de rezervă a lui Sepsi, la Timișoara.”

Dacă nu știe cât ar putea să solicite Steaua pentru un transfer imediat, cu jumătate de sezon înainte de finalul contractului, impresarul a dezvăluit că Latovlevici ar semna cu o altă formație pentru un salariu de aproximativ 500 000 de euro anual. Fundașul stânga în vârastă de 28 de ani joacă în Ghencea din 2010, înscriind 7 goluri în 107 meciuri pentru campioană.

Latovlevici și-a pierdut postul de titular la Steaua în această toamnă, jucând doar 9 meciuri în Liga 1, în 17 etape. Ultima oară a fost pe teren la Tg Mureș, pe 26 octombrie. A mai jucat însă în Cupă, la Craiova, în Cupa Ligii la Iași, iar în Europa League a intrat pe teren cu Dinamo Kiev în minutul 79, în locul lui Filip, toate jocuri din luna decembrie.

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑