Victorie cu gust amar. Nationala de handbal a Romanie a invins Spania dar nu mai are sanse de calificare in campionat



016 декабря 2014

O victorie cu gust amar. Nationala de handbal a Romaniei a invins Spania la campionatul european feminin, dar nu mai are sanse la calificare in semifinale. In celalalt meci, Danemarca a batut Ungaria, astfe ca romancele nu mai pot prinde locul 2 in grupa.

 

Duelul dintre Spania, medaliata cu argint la europeanul din 2008, si Romania, castigatoarea bronzului in 2010, a avut un start echilibrat. De la scorul de 5 la 5, insa, ibericile au dictat jocul si au reusit sa se distanteze. Spania a castigat prima repriza cu 14 la 9, iar dupa pauza romancele si-au demonstrat forta. Atacurile, conduse de Cristina Neagu, care a marcat aseara 7 goluri, si o prestatie superba a portarului Paula Ungureanu, au alcatuit formula succesului. 

 

Romania s-a impus cu 22 la 20, dar victoria a fost umbrita de succesul Danemarcei din partida cu Ungaria. Scandinavele au invins cu 23 la 20 si au acumulat 5 puncte in grupa intai. Romania are 3 puncte inainte de ultima etapa, iar danezele au 5. (CARTON 1)  Chiar si cu o victorie in fata Poloniei, miercuri, fetele lui Gheorghe Tadici nu vor avea mai mult de 5 puncte. Spania si Danemarca joaca meci direct si una din ele va acumula mai mult. Doar primele doua clasate se califica in semifinale.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑