Retragere din fotbalul mondial: Jucator francez Thierry Henry pune capat carierei sale de jucator



016 декабря 2014

Retragere din fotbalul mondial. Renumitul jucator francez Thierry Henry, ajuns la 37 de ani, a anuntat ca pune capat carierei sale de jucator.

 

In mesajul sau, postat pe o retea de socializare, Henry a multumit fanilor si colegilor pentru timpul petrecut impreuna in cei 20 de ani de cariera. ”Am avut unele amintiri uimitoare si o experienta minunata. Sper ca v-a facut placere sa priviti la fel de mult cum mi-a placut mie sa iau parte la asta”, a scris fotbalistul pe pagina sa de pe o retea de socializare. Francezul, care a evoluat in ultimii 4 ani la formatia americana New York Red Bulls, a anuntat ca va reveni la Londra, unde va lucra la o televiziune sportiva. 

 

Pe langa echipa din Statele Unite, Thierry Henry a jucat pentru AS Monaco, Juventus, Arsenal si FC Barcelona. El este cel mai bun marcator din istoria clubului englez, cu 228 de goluri in toate competitiile. Cu Barca, atacantul a castigat Liga Campionilor in anul 2009. In total, Henry a cucerit 19 trofee la nivel de club. Cu nationala Frantei fotbalistul a devenit campion mondial in 1998 si european in 2000.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑