Luptatorul Stepan Dimitrov, cel mai bun sportiv al anului. Parcursul excelent pe care l-a avut in sezonul trecut



016 декабря 2014

Dupa un sezon excelent in care a devenit campion european la taekwondo, atat in proba individuala, cat si pe echipe, luptatorul Spetan Dimitrov a fost premiat cu titlul de cel mai sportiv al anului. Premiul ia fost oferit aseara la o Gala a Laureatilor organizat de Asociatia Presei Sportive din Moldova.

 

Stepan DIMITROV, LAUREAT: “Eu cred сă este un eveniment important în ţara noastră. Cu toţii trebuie să cunoaştem ce părere au jurnaliştii despre sportivi, despre sportul în general şi despre evoluţia noastră în ţară şi pe arena internaţională.”

 

Cel mai bun sportiv a fost desemnat in baza votului organizat printre membrii Asociatiei Presei Sportive. La vot au participat 65 de jurnalisti sportivi. Printre laureati au mai fost luptatorii Mihai Sava si Victor Ciobanu, tenismenul Radu Albot, dar si fotbalistul Artur Ionita. La aceeasi gala, cei mai buni tehnicieni au fost numiti antrenorii de lupte, Ruslan Bodisteanu si Nicolae Oriol, iar titlul de echipa anului, i-a revenit nationalei de Cupa Davis.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑