Moldoveanul naturalizat, Henrique Luvannor continua sa faca senzatie in Emirate: A ajuns la 9 reusite pentru echipa sa



016 декабря 2014
 width=
Moldoveanul naturalizat, Henrique Luvannor continua sa faca senzatie in Emiratele Arabe Unite. Acesta a inscris alte doua goluri pentru echipa sa, si a ajuns la 9 reusite, marcate in 11 partide. Nationala Moldovei mai are de asteptat inca un an, pentru a se putea bucura de golurile lui Luvannor.

 

Premiat ieri de Federatia de fotbal, cu titlul de golgheterul anului, pentru cele 26 de goluri marcate pentru Sheriff in sezonul trecut, Henrique Luvannor isi continua pasa buna si la noua echipa. Transferat la gruparea Al Shabab din Emiratele Arabe, Luvannor a marcat deja de 9 ori in cele 11 partide jucate in campionat pana acum. Ultimile doua goluri le-a inscris ieri, in duelul cu liderul campionatului, formatia Al Jazira. Henrique Luvannor s-a remarcat in minutele 37 si 60.

 

Desi a inscris de doua ori, moldoveanul Luvannor nu si-a putut ajuta echipa, sa si invinga. Al Shabab a pierdut meciul cu Al Jazira, cu 3 la 4. Acum echipa lui Luvannor a cazut pe locul 3 in campionat, la 2 puncte de lider. Interzis la nationala Moldovei pana in 2016, Henrique Luvannor a prins 4 meciuri amicale pentru tricolori, in care a marcat de doua ori. Brazilianul naturalizat este un golgheter inascut si ii lipseste cu desavarsire selectionatei in preliminariile actuale catre EURO 2016. Fara el, Moldova a reusit sa marcheze doar de doua ori in cele 4 partide jucate.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑