Stoican nu ar refuza Petrolul: "Nu am discutat cu nimeni. Mă bucur că sunt pe listă"



016 декабря 2014

 

**VIDEO** Stoican nu ar refuza Petrolul:

Flavius Stoican este considerat principalul favorit pentru a-l înlocui pe Gheorghe Mulţescu pe banca celor de la Petrolul Ploieşti, echipă care a încheiat turul Ligii I pe locul 3, la 10 puncte în urma liderului Steaua.

Fostul tehnician al lui Dinamo susţine că nu a discutat cu nimeni despre această variantă, dar recunoaşte că prezenţa sa pe lista posibililor înlocuitori ai lui Mulţescu îl bucură.

"Nu am discutat cu nimeni despre această variantă. Sunt bucuros că apar printre acele nume care sunt propuse la o echipă precum Petrolul", a declarat Stoican.

Mulțescu a fost informat de către cei din conducere că i se va rezilia contractul și că nu se va mai ocupa de echipă din 2015. Antrenorul urmează să-și încaseze restanțele financiare și să semneze actele prin care va fi eliberat din funcție.

"Gigi Mulţescu a făcut treabă bună acolo şi chiar nu pot să comentez de ce şi în ce condiţii a plecat", a mai spus antrenorul în vârstă de 38 de ani.

"Şi când eram antrenor la Dinamo am apreciat jocul Petrolului, am apreciat jocul Astrei, jocul Stelei, pentru că sunt echipe care au jucători talentaţi, jucători care joacă fotbal", a adăugat Stoican.

Soluţia Flavius Stoican este bine văzută şi de un fost antrenor al prahovenilor, Cosmin Contra, care a declarat, ÎN DIRECT LA Digi Sport, că aducerea acestuia ar fi o decizie bună.

"Stoican este un antrenor bun, un antrenor care a făcut treabă bună la Dinamo şi care e mai apropiat de vârstă de jucători decât mine. Probabil că jucătorii îşi vor recupera plăcerea de a juca fotbal şi dacă se vor rezolva problemele financiare, atunci Petrolul va rămâne sigur o contracandidată pentru Steaua", consideră Contra.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑