EXCLUSIV Keșeru nu e superstițios: ”Am luat numărul 13 la națională, nu-l voia nimeni. Nu mă reprezintă 9!”



016 декабря 2014

 

**VIDEO EXCLUSIV** Keșeru nu e superstițios: ”Am luat numărul 13 la națională, nu-l voia nimeni. Nu mă reprezintă 9!”

Claudiu Keșeru nu e un tip superstițios. De altfel, se vede acest lucru și din faptul că evoluează cu numărul 13 la echipa națională. Atacantul Stelei recunoaște că nu se identifică deloc cu numărul 9.

„Nu sunt deloc o persoană superstițioasă. Referitor la numărul de la echipa națională, am fost întrebat dacă mă deranjează să joc cu 13. Am zis că nu, dacă nu-l vrea nimeni, îl iau eu. Recunosc că numărul 9 nu mă caracterizează. La Steaua, la fel, când am venit era liber numărul 28. Am jucat o singură dată cu 9, mai mult pentru a-i face pe plac managerului de la Angers, care spunea că 9 e potrivit pentru mine. Și după aceea l-am schimbat”, a povestit Keșeru, într-un interviu exclusiv acordat Digi Sport.

Atacantul liderului Ligii 1 este mai atașat de golurile reușite la echipa națională, decât de cele date cu Steaua. Dar și pe cele din urmă le apreciază, mai ales dacă sunt date contra rivalei Dinamo.

„Gândesc și încerc să atrag cât mai multe lucruri pozitive. Am întâlnit destule echipe care s-au apărat foarte jos, care au încercat să ne blocheze exclusiv, fără să atace.

Golurile de la echipa națională vor ocupa un loc special în inima mea, deoarece când reprezinți 20 de milioane de români e ceva special. Indiferent ce importanță ar avea golurile în echipamentul Stelei, cele cu naționala reprezintă altceva. Nu că sunt mai importante, dar reprezintă altceva. Recunosc că cele cu Dinamo au o savoare particulară, deoarece întotdeauna am jucat cu stadioane pline, există coregrafii excepționale, suporterii sunt montați 150%, cum suntem și noi în teren”, a mai spus Keșeru, care a vorbit și de avantajele faptului că lucrează mult la antrenamente cu prietenul său Nicolae Dică:

„Pe lângă faptul că mă ajută foarte mult să lucrez la finalizare cu Dică, de două-trei ori pe săptămână, îmi e un prieten foarte bun. Faptul că am lucrat cu el m-a ajutat să înscriu mai multe goluri”.


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑