Speranțe mari pentru Liverpool. Antrenorul "cormoranilor" dă asigurări că echipa va ieși în curând din impas



016 декабря 2014
Foto: mirror.co.uk

Antrenorul lui Liverpool, Brendan Rodgers este sigur că echipa sa va ieşi în curând din impas. "Cormoranii" au cel mai slab start de sezon din ultimii 50 de ani, iar Rodgers susţine că datorită spiritului puternic de echipă, Liverpool va reveni la forma de altă dată.

Liverpool traversează un sezon dificil. Echipa lui Brendan Rodgers este pe locul 11 după 16 etape în Premier League, la 18 puncte de liderul Chelsea și a ratat totadată calificarea în optimile Ligii Campinilor,

Presa britanică scrie că Rodgers l-a scos din echipă pe Simon Mignolet pe o perioadă nedefinită, iar în ianuarie la echipă ar putea fi transferat mexicanul Guillermo Ochoa, care a avut o evoluţie fantastică la Mondialul din Brazilia. Antrenorul cormoranilor, Brendan Rodgers a declarat că este sigur de faptul că Liverpool va ieşi în curând din criză.

"Aceştia sunt jucători competitivi. Mulţi dintre ei au jucat în sezonul trecut pentru Liverpool şi acum nu sunt fericiţi din cauza ultimelor înfrângeri. Există un spirit foarte puternic de echipă şi cred că acesta este unul dintre motivele pentru care jucătorii vor avea din nou încredere în ei şi vom obţine victorii", a declarat antrenorul Liverpool, Brendan Rodger.

Liverpool mai are de disputat în acest an trei meciuri în Campionatul Angliei. Cel mai dificil va fi cel cu Arsenal Londra, care va avea loc pe Anfield Road pe 20 decembrie. Gruparea din Liverpool va mai juca împotriva formaţiilor Burnley şi Swansea City.

În urma tragerii la sorţi de luni, Liverpool va juca în şaisprezecimile de finală ale Ligii Europei cu Beşiktaş Istanbul.

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑