Antrenorul naționalei Arabiei Saudite este un român



016 декабря 2014

 

Cosmin Olaroiu este noul antrenor al naţionalei Arabiei Saudite! El a fost numit în această funcţie pentru a conduce echipa la Cupa Asiei, care va avea loc în luna ianuarie.

Cosmin Olăroiu a acceptat oferta venită din partea Federaţiei de Fotbal din Arabia Saudită de a pregăti echipa acestei ţări pe durata Cupei Asiei, competiţie programată în ianuarie 2015.

Tehnicianul român va rămâne însă şi antrenorul echipei Al Ahli din Emiratele Arabe Unite.

Arabia Saudită face parte din Grupa B la Cupa Asiei pe naţiuni, alături de Uzbekistan, China şi Coreea de Nord. Competiţia se va desfăşura în Australia, între 9 şi 31 ianuarie.

"Am o lună la dispoziţie şi voi da tot ce am mai bun. Acum nu vreau să vorbesc prea multe despre asta, pentru că mai întâi am meci cu echipa de club împotriva formaţiei Bani Ias", a declarat antrenorul naționalei Arabiei Saudite.

Olăroiu a antrenat mai multe echipe de club din zona Golfului Persic, câştigând titlul de campion în Arabia Saudită în 2008 cu Al Hilal, apoi Cupa Stelelor Qatarului cu Al Sadd în 2010, iar din 2011 este în Emiratele Arabe Unite, unde a devenit campion cu Al Ain în 2012 şi 2013, iar din iulie 2013 este antrenorul echipei Al Ahli.

Până acum, Olăroiu nu a mai antrenat o echipă naţională.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑