Incredibila memorie a lui San Iker! Casillas știe rezultatele și marcatorii tuturor partidelor jucate!



016 декабря 2014

**VIDEO** Incredibila memorie a lui San Iker! Casillas știe rezultatele și marcatorii tuturor partidelor jucate!

Goalkeeperul lui Real Madrid, Iker Casillas, joacă din 1999 la formația ”galactică”, acumulând aproape 700 de meciuri între buturile trupei blanco. Cu toate acestea, ține minte chiar și acum, după 15 ani, toate detaliile partidelor în care a evoluat, ba chiar și cele în care a fost doar rezervă!

În rândul jucătorilor lui Real, memoria de elefant a lui San Iker este legendară. Nu de puține ori, colegii îl pun la încercare, testându-i aducerea aminte. La ultimul antrenament al lui Real Madrid, membri ai staff-ului echipei, înarmați cu un telefon mobil conectat la Internet, l-au testat din nou pe Casillas. De data aceasta, însă, au făcut-o ”în paralel”, supunându-i la aceleași întrebări pe portar și pe fostul său coechipier, Fernando Hierro.

Cum era de așteptat, Iker și-a amintit nu doar datele de disputare și scorul fiecărei partide, chiar și cele disputate în 2000, 2001, 2002 sau 2003, ci a fost capabil să numească și marcatorii fiecărui meci. Mai mult, în unele cazuri, a spus și minutele reușitelor și a descris golurile înscrise de colegii săi!

”Incredibil!”, exclamau membrii staff-ului madrilen de fiecare dată când internetul le confirma că Iker Casillas a răspuns corect întrebărilor.

”Să fiu sincer, îmi amintesc 98% dintre meciurile pe care le-am jucat. Unele e posibil să le fi uitat”, a recunoscut Casillas. Cu toate acestea, a fost în stare să dea și rezultatul corect al unui meci în care nu a jucat.

”Real Madrid-Celta? Ianuarie 2003, 0-1, meciul meu cu numărul 50 la Real Madrid”, a început Iker.

”Întreabă-mă de un meci în care a jucat și Fernando cu mine, să vedem dacă el își amintește. Apoi îți spun eu”, a mărit miza portarul ”galactic”. ”5 ianuarie 2002. Ce meci ați jucat atunci?”, este întrebat Casillas. ”Cu Deportivo, la Madrid. Îți spun și cine a marcat. 3-1. Atunci a fost golul fabulos al lui Zizou, când și camera tv a înnebunit”, a răspuns Iker Casillas.

„Cu Malaga, în 2002, la Malaga?”, a fost întrebat iar. ”3-3!”, a răspuns Iker, fără să clipească. ”E incredibil!”, au exclamat cei prezenți.

Nu doar meciurile din La Liga au rămas săpate în memoria portarului de 33 de ani al lui Real Madrid, ci chiar și cele din cupele europene. 

Cu Lazio, în Cupa Campionilor, în februarie 2001?”
”2-2 acolo. Și eu nu am jucat”
”Dar aici?”
”3-2. A fost 2-2, dar în prelungiri s-a marcat al treilea”.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑