Meciuri tensionate în Liga Nord-Americană de hochei



016 декабря 2014

 

Meciuri tensionate în Liga Nord-Americană de hochei! Învingătoarele în două meciuri din trei s-au decis după loviturile de departajare. New York Islanders a învins New Jersey Devils, iar Buffalo Sabres s-a impus în faţa formaţiei Ottawa Senators.

Formaţia New Jersey Devils continuă evoluţia slabă în noul sezon al Ligii Nord Americane de hochei. "Diavolii" au suferit a 15-a înfrângere după ce au pierdut meciul cu New York Islanders, scor 2-3, în urma loviturilor de departajare. În timpul regulamentar scorul a fost de 2-2, iar Okposo a înscris pucul decisiv la loviturile de pedeapsă.

În urma acestei victorii, Islanders a urcat pe locul doi în Conferinţa de Vest, în timp ce Devils ocupă doar locul 13 în Est.

Un alt meci dramatic din NHL s-a jucat la Buffalo, acolo unde Sabres a învins la fel după loviturile de departajare gruparea Ottawa Senators cu scorul de 5-4. Golul victoriei a fost marcat de Moulson.

Pittsburgh Penguins s-a impus cu 4-2 în faţa formaţiei Tampa Bay Lightning. Pentru echipa învingătoare au marcat Sutter, Rust, Downie şi Dumoulin. De partea cealalată pentru formaţia Tampa Bay au înscris Drouin şi Brown. Meciul a fost tensionat încă de la început. În minutul 8, doi jucători ai celor două formaţii s-au luat la bătaie.

Pittsburgh Penguins a rămas lider în Conferinţa de Vest în urma victoriei obţinute pe teren propriu.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑