Casillas a apărat două penalty-uri în cinci zile! Singurul portar care reușește asta la CM și la CM al cluburilor



016 декабря 2014

 

**VIDEO** Casillas a apărat două penalty-uri în cinci zile! Singurul portar care reușește asta la CM și la CM al cluburilor

În minutul 40 al partidei Cruz Azul-Real Madrid, din semifinalele Campionatului Mondial al Cluburilor, Iker Casillas a apărat un penalty executat de Gerardo Torrado, la scorul de 0-2 pentru madrileni.

A fost al doilea penalty apărat de Iker Casillas, aflat la meciul său cu numărul 699 la Real, în ultimele cinci zile, după cel cu Almeria, de vineri, 12 decembrie, din etapa a 15-a din La Liga. Este a doua oară în cariera sa, când San Iker apără două lovituri de la 11 metri la rând. A mai reușit în 2005 asta, în meciuri cu Celta Vigo și Olympique Lyon.

De 45 de luni, din 2011, nu mai apărase Iker Casillas vreun penalty, iar acum a reușit două în doar cinci zile! În total, în întreaga sa carieră, goalkeeperul de 33 de ani al lui Real Madrid a apărat 15 penalty-uri.

După reușita din minutul 40 al partidei cu Cruz Azul, Iker Casillas a devenit primul portar din istorie care apără lovituri de la 11 metri atât la Campionatul Mondial, cât și la Campionatul Mondial al Cluburilor.

4 goalkeeperi au apărat până acum penalty-uri la un CM al cluburilor: Bosnich, Hugo Pineda, Dida, Casillas

Vezi penalty-ul apărat de Casillas vineri, cu Almeria:

VEZI AICI penalty-ul apărat de Casillas cu Cruz Azul.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑