Academic Sofia – Energia Târgu Jiu 97-74. Calificare pentru gorjeni



017 декабря 2014

 

**VIDEO** Academic Sofia – Energia Târgu Jiu 97-74. Calificare pentru gorjeni

Energia Târgu Jiu a pierdut ultima partidă disputată în grupa B a EuroChallenge, 74-97 cu Academic Sofia, dar s-a calificat în primăvara europeană. În schimb, "U" Cluj a bifat prima victorie în competiţie, 81-68 cu Atomeromu SE, dar nu a fost suficient pentru o calificare în Last 16.

Energia Târgu Jiu a disputat ultimul meci din grupa B a EuroChallenge, în deplasare, împotriva bulgarilor de la Academic Sofia. Calificaţi în Last 16, gorjenii au pierdut confruntarea de la Sofia. Eliminaţi din competiţie, Academic s-a revanşat în faţa propriilor suporteri cu victoria în faţa românilor.

Porter Troupe a fost cel mai bun marcator al Energiei, cu 24 de puncte, cinci recuperări şi două asisturi. De partea cealaltă, cel mai bun jucător al gazdelor a fost Terry Smith, cu 27 de puncte, trei recuperări şi şase assisturi. 

Cealaltă echipă românească din EuroChallenge, "U" Cluj, a bifat prima sa victorie din competiţie, 81-68 cu ungurii de la Atomeromu Paks. Clujenii au încheiat pe locul 3 în grupa F, însă nu au ajuns în Last 16. Au obținut totuși un succes la peste 10 puncte diferență şi au evitat ultimul loc din grupă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑