Fabregas, omul paselor decisive la Chelsea. Spaniolul a ajuns la 15 assisturi în acest sezon



017 декабря 2014

 

**VIDEO** Fabregas, omul paselor decisive la Chelsea. Spaniolul a ajuns la 15 assisturi în acest sezon

Jose Mourinho a insistat pentru transferul lui Cesc Fabregas de la Barcelona, iar mijlocaşul spaniol a răsplătit încrederea pe care tehnicianul portughez şi-a pus-o în el.

Jucătorul în vârstă de 27 de ani a fost fundamental în parcursul aproape fără greşeală din acest sezon al celor de la Chelsea, care sunt lideri în Premier League, şi-au câştigat grupa în UEFA Champions League, iar marţi au obţinut calificarea în semifinalele Cupei Ligii Angliei.

Chelsea s-a impus cu 3-1 pe terenul lui Derby County şi, deşi nu a marcat, Fabregas a avut din nou o evoluţie extraordinară, fiind desemnat omul meciului.

Ibericul a pasat decisiv la deschiderea scorului, reuşită de Hazard, oferind astfel al 15-lea assist din acest sezon. Fostul catalan este lider indiscutabil la acest capitol printre jucătorii lui Chelsea, având cu 10 pase decisive mai multe decât orice alt coechipier. Următorul clasat în această ierarhie este brazilianul Oscar, cu 5.

"Joacă atât de bine. Mai mult decât calitatea lui de jucător, îmi place persoana. Este un adevărat profesionist. Un jucător atât de mare ca el, care a fost campion mondial, a venit să joace un meci din Cupa Ligii şi a jucat aşa cum a jucat. Aceasta este atitudinea pe care o vreau de la jucătorii mei", a declarat Mourinho la finalul întâlnirii cu Derby, referindu-se la Fabregas.

Dintre cele 15 pase decisive ale lui Fabregas, 11 au fost reuşite în Premier League, 3 în Champions League şi una în Cupa Ligii.

De asemenea, mijlocaşul spaniol a înscris 3 goluri în actuala stagiune.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑