Hat-trick în 24 de minute. Pedro a reuşit prima "triplă" din carieră pe Camp Nou



017 декабря 2014

 

**VIDEO** Hat-trick în 24 de minute. Pedro a reuşit prima

FC Barcelona nu a avut emoţii în faţa echipei de liga a treia Huesca, în returul 16-imilor de finală ale Cupei Regelui. Catalanii s-au impus cu 8-1, după ce câştigaseră şi primul meci cu 4-0, iar Pedro a reuşit un hat-trick, primul al carierei pe Camp Nou.

A fost cel de-al treilea hat-trick al lui Pedro în tricoul Barcelonei şi al patrulea din cariera sa. Precedentele le reuşise în deplasare, la Minsk, Vallecas şi Getafe.

Jucătorul catalanilor a marcat cele trei goluri în prima repriză, în doar 24 de minute, astfel că hat-trickul său este cel mai rapid al Barcelonei în Cupă, din 1968 încoace. În urmă cu 46 de ani, Mendonça înscria de trei ori în 21 de minute.

Totodată, Pedro este primul jucătorul al grupării blau-grana carea reuşeşte un hat-trick perfect (trei goluri într-o repriză), din 2005 încoace. Precedentul i-a aparţinut lui Samuel Eto'o, într-un meci din UEFA Champions League.

În acelaşi timp, prin cele trei goluri marcate împotriva celor de la Huesca, Pedro a devenit golgheterul Barcelonei în ultimele două sezoane ale Cupei Regelui, cu şapte reuşite.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑