Ganea critică revenirea lui Dinu Gheorghe la Rapid: "Nu mai are ce căuta în fotbal"



017 декабря 2014

 

**VIDEO** Ganea critică revenirea lui Dinu Gheorghe la Rapid:

Fostul antrenor al Rapidului, Ionel Ganea, consideră că revenirea lui Dinu Gheorghe în Giuleşti este o greşeală. "Acest om nu mai are ce căuta în fotbal", susţine Ganea, care este pesimist şi în privinţa şanselor de a evita retrogradarea pe care le au giuleştenii.

"Va fi greu pentru Rapid, ţinând cont că la echipă s-a reîntors Dinu Gheorghe. După părerea mea, este o greşeală că a venit acest Dinu Gheorghe înapoi. Este un om care, după părerea mea, nu mai are ce să caute în fotbal. Pe unde a fost, cluburile au numai datorii - Braşov, Rapid, Astra. Cred că Rapid suferă şi din cauza lui. Un om care a făcut foarte mult rău la acest club şi face în continuare", a declarat Ganea.

Mai mult decât atât, fostul atacant îl acuză pe Dinu Gheorghe că a profitat mereu de patronii cluburilor la care a lucrat: "Nu a venit niciodată să se implice financiar, să aducă un sponsor sau doi sau trei. El s-a bazat pe oameni cu bani, le-a luat banii şi drept dovadă vedeţi unde este George Copos acum".

În acest context, Ganea crede că şansele Rapidului de a se menţine în prima ligă sunt foarte mici.

"Rapid are şanse minime să se salveze şi mare mirare să nu se desfiinţeze în viitor. În momentul de faţă, Rapid nu are bani sau are puţini şi dacă mai vin 20 de jucători, vă daţi seama ce cheltuieli se vor face", a spus Ganea.

De asemenea, Ionel Ganea l-a criticat şi pe acţionarul majoritar al clubului, Valerii Moraru, care se lasă prea uşor influenţat de oamenii din jurul său.

"El nu se prea pricepe la fotbal, este un om care nu a avut de-a face cu acest fenomen niciodată în viaţa lui. Din ce am văzut, este un om pe care îl influenţează multă lume. El, nepricepându-se la fotbal, normal că îl ascultă pe unul şi pe altul şi face cum e bine pentru alţii, nu pentru el", a conchis fostul tehnician din Giuleşti.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑