Luptătorii moldoveni Dumitru Capmari şi Dumitru Sîrbu promit spectacol la Gala KOK



017 декабря 2014
Foto: mts.gov.md

Luptătorii moldoveni Dumitru Capmari şi Dumitru Sîrbu sunt gata să facă spectacol la Gala KOK de la Chişinău. Primul va lupta cu Versbiskas Mindaugas după regulile MMA, iar Sîrbu va încerca să obţină prima victorie la profesionişti în faţa lui Radjab Sefibekov.

La gala KOK va avea loc şi o luptă după regulile MMA. Moldoveanul Dumitru Capmari se va duela la categoria de 77 kilograme cu lituanianul Versbiskas Mindaugas. Luptătorul nostru spune că este pregătit de luptă şi e gata să obţină victoria. Versbiskas Mindaugas s-a luptat anul trecut cu un alt moldovean, Grigore Panfilii, pe care l-a învins.

"Anul acesta am să lupt până la urmă şi am să îl "pap". Mult contează atunci când ai susţinere din partea prietenilor, atunci te simţi mult mai bine", a declarat sportivul Dumitru Capmari.

Dumitru Sîrbu, proaspătul campion european la K-1 amator, este la primul mare test din carieră. El va lupta pentru prima dată la nivel profesionist, cu ucraineanul Radjab Sefibekov. 

"Pot să spun despre adversarul meu că îl cunosc şi este mai experimentat ca mine. Însă munca pe care am depus-o la antrenamente cred că va da roadă şi va aduce un rezultat pozitiv", a spus sportivul.

Gala KOK va avea loc pe 20 decembrie, la Sala Polivalentă din Capitală. Pe lângă cele două lupte ale lui Capmari şi Sîrbu, vor mai avea loc încă 10 dueluri de foc.

Turneul va fi transmis în direct de cunoscutul post de televiziune Eurosport, dar şi de postul Fight Box.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑