Barça nu l-a uitat pe Henry. Catalanii au realizat un clip cu cele mai frumoase goluri ale francezului



017 декабря 2014

**VIDEO** Barça nu l-a uitat pe Henry. Catalanii au realizat un clip cu cele mai frumoase goluri ale francezului

Unul dintre cei mai buni fotbalişti din istoria Franţei, Thierry Henry, și-a anunțat, marți, retragerea din activitatea de fotbalist, la vârsta de 37 de ani.

Cel mai bun marcator din istoria echipei naționale a Franței (51 de goluri) și a clubului Arsenal (228 de goluri în toate competițiile) a declarat că va rămâne în fotbal, dar ca analist al Sky Sports, deşi, la începutul acestui an, managerul "tunarilor", Arsene Wenger, era încrezător că Henry va reveni la clubul londonez.

Chiar dacă este o adevărată legendă la Arsenal, echipă pentru care a evoluat timp de 8 sezoane, Henry rămâne apreciat şi la celelalte cluburi pentru care a jucat în carieră.

După ce a părăsit-o pe Arsenal, în 2007, Henry s-a transferat la Barcelona, unde a rămas trei ani, fiind o piesă importantă în echipa fantastica pe care Pep Guardiola a condus-o spre tripla campionat-cupă-UEFA Champions League, în sezonul 2008/09.

Gruparea catalană nu l-a uitat pe atacantul francez şi a realizat un clip cu cele mai frumoase goluri ale acestuia în tricoul blau-grana.

În cele trei sezoane petrecute pe Camp Nou, Thierry Henry a marcat 49 de goluri în 121 de apariţii în toate competiţiile.



 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑