Radu Albot și-a încheiat vacanța. Sportivul a început pregătirile pentru Australian Open



017 декабря 2014
Foto: publika.md

Radu Albot și-a încheiat vacanța și a început pregătirile pentru primul turneu de Mare Șlem al anului, Australian Open! Tenismanul moldovean se pregătește de turneu în Thailanda. Albot își propune să ajungă pentru prima dată pe tabloul principal al competiției de la Melbourne.

În timp ce unii sportivi sunt în vacanță și au intrat deja în febra sărbătorilor de iarnă, Radu Albot a început pregătirile pentru noul sezon și pentru primul turneu de Mare Șlem al anului, Australian Open. Tenismanul moldovean este într-un cantonament de trei săptămâni în Thailanda, alături de mai mulți sportivi, dar și de iubita sa. Albot și-a schimbat și antrenorul. În ultima perioadă, el este pregătit de Andrei Gorban, cel mai vârstnic jucător din echipa Moldovei de Cupa Davis.

"În ultimele luni călătoresc pe la turnee cu Andrei Gorban. El este antrenorul meu și mulți spun că facem o echipă bună. Sper că mă va ajuta să urc cât mai sus în clasament în 2015", a zis tenismenul moldovean.

În 2014, Albot a ajuns pentru prima dată pe tabloul principal al unui turneu de Mare Șlem. El a jucat în primul tur la US Open. În noul an, cel mai bun tenisman moldovean vrea să facă furori la Australian Open și să obțină performanțe mai mari.

"Sper la o prezență pe tabloul principal, pentru că în calificări oricum voi participa. Va fi un turneu mare, se vor aduna cei mai buni tenismani din lume. Trebuie să câștig trei meciuri pentru a ajunge pe tabloul principal. Va fi greu, însă sper că voi avea o evoluție ca la US Open, poate chiar mai bună", a adăugat acesta.

Albot va participa la Australian Open pentru al patrulea an consecutiv. Cel mai bun rezultat a fost calificarea în turul doi preliminar. Turneul de la Melbourne din 2015 va avea loc în perioada 19 ianuarie - 1 februarie. Calificările vor începe cu o săptămână mai devreme.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑