Cantonament de 5 stele pentru Radu Albot. Unde se va pregati cel mai bun tenismen moldovean pentru un nou turneu



017 декабря 2014
 width=
Pregatire de 5 stele pentru Radu Albot. Cel mai bun tenismen din Moldova are parte de un cantonament de 3 saptamani in Thailanda. Albot vrea sa atace in ianuarie o calificare pe tabloul principal la primul turneu de Mare Slem al anului, Australian Open.

 

Cel mai bun tenismen din Moldova, Radu Albot iarasi nu va fi de acasa de Anul Nou. In 2014 a sarbatorit in Cambodgia, iar acum va fi in Thailanda, acolo unde are un cantonament de 3 saptamani. Albot se pregateste intens pentru primul turneu de Mare Slem al anului, Australian Open. 

 

Radu ALBOT, TENISMEN MOLDOVA: “Anul asta ma voi pregati in Thailanda. Voi face acolo pregatiri cu cativa sportivi din alte tari.”

 

Radu Albot il va avea ca partener la  antrenamente pe cel mai bun tenismen din Rusia, Mihail Iujnii. Dupa aceasta pregatire tenismenul nostru vrea sa atace o calificare pe tabloul principal la Australian Open.

 

Radu ALBOT, TENISMEN MOLDOVA: “Cu o prezenta pe tabloul principal sper eu, pentru ca in calificari voi fi si asa. E un turneu foarte mare, vin din nou jucatori din toata lumea si trebuie sa castigi 3 meciuri ca sa intri pe tablou. E greu dar sper ca va fi un turneu ca US Open sau chiar mai bun. ”

 

La ultimul turneul de Mare Slem, in 2014, la US Open, Radu Albot a reusit in premiera o calificare in prima runda pe tabloul principal, acolo unde a jucat cu francezul Gilles Simon, locul 21 in lume.

 

De jumatate de an, Radu Albot are si un nou antrenor. Tenismanul nostru spera ca noua schimbare va fi benefica.

 

Radu ALBOT, TENISMEN MOLDOVA: “Ultimile luni calatoresc cu Andrei Gorban, el e antrenorul meu si spun eu ca facem echipa destul de buna si cred ca ma va ajuta sa urc mai sus in clasament pe 2015. ”

 

Prima racheta a Moldovei se afla acum pe locul 168 in lume. Radu Albot va debuta la turneu de Mare Slem, Australian Open in luna ianuarie. Dupa participarea de anul trecut la competitia din Melbourne, jucatorul nostru s-a ales cu 3 mii 600 de dolari, dupa ce a jucat doar o partida in calificari, pierzand de la rusul, Constantin Cravciuc.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑