Doi jucatori ai selectionatei Moldovei ar putea ramane fara echipa. Vezi despre cine este vorba



017 декабря 2014

Doi jucatori ai selectionatei Moldovei ar putea ramane fara echipa. Formatiile lui Alexandru Gatcan si Igor Picusceac, Rostov si Amkar, au probleme financiare, si dupa pauza de iarna ar putea sa nu mai joace in prima liga din Rusia.

 

Serghei Priadkin, Presedintele Premier Ligii din Rusia, a declarat ca 3 cluburi, Amkar, Rostov si Torpedo au probleme cu finantarea. Formatiile ar putea sa nu mai continue evolutia in esalonul superior si vor trece cel mai probabil in liga secunda. In acest caz, numerosi stranieri vor parasi lotul. Printre ei se numara si 2 jucatori ai selectionatei Moldovei, atacantul Igor Picusceac si mijlocasul Alexandru Gatcan, cel mai bun fotbalist moldovean din anul 2013.  

 

Presa din Rusia scrie ca sefii clubului Amkar, la care evolueaza Picusceac, nu au platit salariul jucatorilor si staff-ului tehnic deja de 4 luni. De partea cealalta conducerea echipei Rostov a anuntat recent ca datoriile fata de fotbalisti si staff-ul tehnic sunt de 200 de milioane de ruble, in timp ce surse din afara clubului vorbesc despre o suma de 2 ori mai mare. Presa rusa adauga ca si Torpedo are probleme  financiare inca din sezonul precedent. In iunie gruparea a fost parasita de antrenorul Alexandr Borodyuk, iar conducerea Premier Ligii a interzis echipei sa aduca noi jucatori. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑