EXCLUSIV Bogdan Stancu: "Sânmărtean ar face față în Spania și în Italia, chiar dacă are 34 de ani"



017 декабря 2014

 

**VIDEO EXCLUSIV** Bogdan Stancu:

Steaua are de îndeplinit un singur obiectiv, până la reunirea lotului: prelungirea contractelor a doi jucători de bază, Lucian Sânmărtean şi Lukas Szukala. Negocierile vor avea loc la începutul lui 2015.

Fostul fotbalist al campioanei, Bogdan Stancu, le dă sfaturi conducătorilor din Ghencea, când vine vorba de mijlocaşul care va face 35 de ani în martie 2015. Atacantul crede că Steaua ar avea probleme de exprimare în joc, fără internaţionalul român.

"Steaua ar suferi dacă ar pleca Sânmărtean, după ce a arătat şi la echipa naţională. Va trebui să aducă un jucător la fel de bun. Varianta cea mai bună pentru Steaua e să îl păstreze.

Sânmărtean nu face faţă numai în Turcia, dar şi în Spania sau Italia, chiar dacă are 34 de ani", a admis Stancu la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Tănase, îndemnat să plece de la Steaua

Cristi Tănase e la un pas să părăsească gruparea lui Costel Gâlcă chiar în această iarnă. Este dorit de Victor Piţurcă la Al Ittihad şi Gigi Becali este dispus să îl lase să plece, după cinci ani petrecuţi la Steaua.

"M-aş bucura pentru el să plece. Şi-a făcut datoria pentru Steaua. Merită să joace într-un campionat mai bun, să câştige mai mulţi bani", a spus "tricolorul".

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI STANCU


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑