EXCLUSIV Torje îi critică pe şefii lui Dinamo: "A fost o greşeală demiterea lui Stoican"



017 декабря 2014

 

**VIDEO EXCLUSIV** Torje îi critică pe şefii lui Dinamo:

Gabi Torje a plecat de la Dinamo în 2011, dar este afectat de situaţia din "Ştefan cel Mare", după ce Ionuţ Negoiţă a devenit acţionar majoritar al trupei bucureştene.

Flavius Stoican s-a despărţit de "alb-roşii" în noiembrie şi a fost înlocuit cu Ionel Dănciulescu, care s-a ocupat de echipă, până la venirea lui Mihai Teja. Torje îi critică pe şefii dinamovişti, după ce a aflat că au negociat cu Claudiu Niculescu, înainte de a încheia înţelegerea cu fostul fundaş.

"Dinamo a făcut o greşeală când l-a înlocuit pe Flavius Stoican. Era cel mai potrivit să facă treabă, dar ei ştiu mai bine. Trebuia să se discute mai întâi cu Flavius şi, după aceea, să îşi caute alt antrenor", a spus internaţionalul român la Digi Sport.

Dinamo, poziţie jenantă în Liga I

Dinamo e pe locul opt în Liga I şi are cel mai slab tur de sezon din ultimii 20 de ani. Chiar dacă sunt probleme cu banii şi la clubul lui Negoiţă, Torje nu le găseşte scuze fotbaliştilor pentru jocul arătat în primele 17 etape.

"Sunt jos în clasament, având în vedere echipa şi prestigiul ei. Chiar dacă e , trebuie să fie mai sus în Liga I. Sunt jucători care ar trebui să facă mai mult, care au experienţă", a admis jucătorul lui Konyaspor.

Teja şi-a luat rolul în serios în "Ştefan cel Mare", după ce a bătut palma cu oficialii bucureşteni. Tehnicianul "câinilor" a vizitat baza de la Săftica, împreună cu Ionel Dănciulescu. Gabi are încredere că fostul antrenor al "Şepcilor Roşii" o va readuce pe Dinamo în top.

"A făcut performanţe bune la Cluj cu jucătorii pe care i-a avut şi cu problemele cu banii şi cred că e o alegere bună".

Steaua pierde titlul doar pe mâna ei

Jucătorul de 25 de ani admite că rivala Steaua este aproape campioană şi că CFR, Petrolul sau Astra nu pot ţine pasul cu campioana ultimelor două sezoane.

"La momentul actual, Steaua depinde numai de ceea ce face ea. Ar trebui să facă un an foarte slab, pentru a mai pierde campionatul".

Torje îl contrazice pe Bogdan Stancu, atunci când vine vorba de importanţa lui Lucian Sânmărtean pentru echipa lui Gâlcă.

"Sunt jucători valoroşi. Înlocuitori se vor găsi mereu în fotbal. E un jucător care a făcut diferenţa la fiecare meci pe care l-a disputat, dar şi fără el, Steaua a câştigat campionatul".

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI TORJE

 



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑