Nebunie curată! Un australian a realizat un truc extrem pentru o cauză nobilă



017 декабря 2014

 

Nebunie curată la doar câţiva metri deasupra pâmântului. Australianul Nathan Jones a sărit de pe un munte şi a zburat într-un costum special câţiva kilometri pentru a atinge o mână din hârtie.

Base-jumperul a devenit primul sportiv din lume căruia îi reuşeşte acest truc. Nathan Jones a sărit din Alpii Francezi şi a zburat deasupra mai multor suprafeţe periculoase.

El a parcurs câţiva kilometri înainte de a atinge modelul de mână confecţionat de hârtie. După ce a reuşit trucul, australianul a mai zburat timp de câteva minute deasupra pădurilor din Chamonix şi a aterizat fără probleme într-o poiană.

Nathan Jones nu a realizat acest truc doar pentru că adoră sporturile extreme, dar şi pentru o cauză nobilă. Alături de prietenul său Sam Hardy, el a înfiinţat un proiect caritabil numit "BASE".

Mottoul lor este "Zboruri pentru drepturile omului". Cei doi au adunat deja 5.600 de dolari care au fost donaţi ţărilor care nu au acces la apă potabilă.

Următorul obiectiv al proiectului "Base" este colectarea a 10 mii de euro pentru construirea a două fântâni în Munţii Simien din Etiopia.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑