Stoican, dat "aproape sigur" pe banca Astrei. Narcis Răducan: "Dacă aș face o listă, l-aș include și pe el"



017 декабря 2014

 

Stoican, dat **

Se anunță schimbări pe banca echipelor din Liga 1 în pauza din această iarnă, cu precădere în rândul echipelor din prima jumătate a clasamentului. Una dintre acestea ar putea fi și Astra, care l-a numit recent în funcție pe ucraineanul Oleg Protasov!

La fel ca și în cazul lui Cristi Pustai, care a fost îndepărtat de la ASA în ciuda unui parcurs bun, Protasov s-ar putea vedea dat afară de la Giurgiu, în ciuda faptului că a livrat puncte în grupele UEL și a calificat echipa în semifinalele Cupei Ligii României.

În plus, în clasamentul din campionat, Astra ocupă locul 4, la doar două puncte de locul secund, ocupat de CFR Cluj.

Într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT la Digi Sport, la Fotbal Club, fostul team-manager de la Petrolul Ploiești, Marius Nicolae, a susținut că are informații clare cu privire la schimbarea de pe banca Astrei. Concret, el știe că Flavius Stoican va fi numit antrenor principal la Giurgiu încă din iarnă, un argument foarte important în cazul său fiind salariul mic pe care dinamovistul l-ar accepta.

Narcis Răducan, noul președinte al Astrei, a comentat acest subiect la Digi Sport Special, o oră mai târziu: "Acum avem antrenor și nu se pune problema să-l schimbăm. Să știți că eu îl apreciez foarte mult pe Stoican. Dacă aș face o listă cu primii 3 antrenori din Romania, unul ar fi Stoican. Nu am întreprins nimic în sensul acesta, ne bazăm în continuare pe Oleg Protasov".


Flavius Stoican s-a despărțit de Dinamo înainte de finalul primei părți de campionat, după ce a condus echipa alb-roșie în ultimele două sezoane. În condiții de maximă austeritate, Stoican a obținut rezultate apreciate, dar a preferat în cele din urmă să lucreze la alt club.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑