Pustai a fost demis de la ASA! Conducerea nu era mulțumită: "Decizia a fost luată de o săptămână!"



017 декабря 2014

 

**VIDEO** Pustai a fost demis de la ASA! Conducerea nu era mulțumită:

UPDATE 20:10. Managerul demisionar al celor de la ASA, Daniel Stanciu, a dezvăluit că Pustai nu mai este antrenorul formației din Târgu Mureș.

"În urmă cu o săptămână, Pustai și-a expus planurile de viitor, a făcut o analiză a lucrurilor pe care le-a făcut, iar decizia era luată de atunci.

Azi a fost o formalitate. Oamenii s-au reorinetat, au o listă de antrenori cu care discută, iar Liviu Ciobotariu este în pole-position.", a declarat Daniel Stanciu, fostul conducător de la ASA, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

Stanciu a și detaliat motivele pentru care Pustai a fost pus pe liber: "Clubul își propusese să ajungă în semifinalele Cupei, să caștige toate punctele acasă cu Astra, să nu piardă la Ploiești cu Petrolul, și alte lucruri care nu s-au realizat."


Numit pe banca lui ASA în etapa a 10-a, Cristi Pustai a condus echipa din Târgu Mureș până pe locul 5, însă despărțirea dintre cele două părți pare iminentă. 

Conducerea clubului nu este mulțumită de performanțele reușite în ultimele luni. Sub conducerea sa, trupa din Târgu Mureș a pierdut un singur meci în Liga 1, în deplasarea de la Petrolul Ploiești (0-2).

Chiar dacă este unul dintre cei doi antrenori care au învins Steaua în acest tur (1-0), Pustai are șanse infime să mai conducă echipa și în 2015.

Îi este reproșat locul pe care a încheiat turul - poziția a 5-a în Liga 1 - dar și eliminarea din Cupa României. În sferturi, ASA a pierdut pe teren propriu, tot în fața Petrolului, cu 0-1, prin golul înscris de Albin în minutul 88.

5 victorii, 3 egaluri și două înfrângeri (ambele cu Petrolul) este bilanțul celor 10 meciuri conduse de Pustai în toate competițiile la Târgu Mureș

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑