Cel mai slab start din ultimii 8 ani pentru monegasci: Bordeaux-Monaco 4-1



018 августа 2014

Girondins de Bordeaux visează din nou la trofee, după ce a spulberat-o pe AS Monaco cu 4-1 și are maximum de puncte după două etape în Ligue 1, informează RoboForex Italia.

Pe Stade Chaban Delmas, trupa lui Willy Sagnol s-a văzut condusă chiar înainte de pauză și lucrurile păreau să lucreze în favoarea monegascilor. Dimitar Berbatov a deschis scorul din centrarea perfectă a lui Valere Germain (44). 

Bordeaux nu a acuzat șocul și a făcut o repriză secundă perfectă, în care a punctat de patru ori. Uruguayanul Diego Rolan a egalat la 1 în minutul 48 din pasa lui Contento, fundașul adus în această săptămână de la Bayern Munchen. În minutul 61, Khazri a scos un penalty, transformat de argentinianul Emiliano Sala, care le-a dus pe gazde în avantaj. Patru minute mai târziu, Rolan a realizat dubla dintr-o poziție suspectă de ofsaid. Bordeaux a mai lovit o dată cu un sfert de oră înainte de final, când Wahbi Khazri a marcat din nou dintr-o lovitură de la 11 metri.

Echipele:

Bordeaux: Carrasso - Faubert, Sane, Pallois, Contento - Rolan (83 Sacko), Sertic, Khazri (75 Kaabouni), Maurice-Belay - Sala, Diabate (45 Plasil);
Antrenor: Willy Sagnol;

Monaco: Subasic - Fabinho, Raggi, Abdennour, Elderson - Toulalan - Moutinho, Ocampos (76 Silva), Kondogbia (69 Ferreira-Carrasco) - Germain (62 Falcao), Berbatov;
Antrenor: Leonardo Jardim.

La oaspeți, Falcao a început din nou ca rezervă și a intrat în minutul 62, în locul lui Germain, cel care a pasat la golul prin care Berbatov a deschis scorul.

După 1-4 cu Bordeaux, monegascii au ajuns la doua înfrângeri în primele două etape din actualul sezon de Ligue 1. Cu această situație nu s-au mai confruntat din 2006, când erau antrenați de Ladislau Boloni.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑